
بازیهای آیندهی Atlus به صورت همزمان عرضهی جهانی خواهند داشت
به گزارش ساویسگیم، بازیهای آیندهی Atlus عرضهی همزمان جهانی خواهند داشت. دیگر انتظار کشیدن برای نسخهی غربی جان طرفداران را به لبشان نخواهد رساند. سگا که مشعوف از موفقیت یاکوزای جدید است، تغییر سیاست میدهد.
بازی تازه معرفی شدهی Lost Judgment این مهم را برای عناوین سگا تأیید کرد. این بازی به صورت همزمان در مناطق مختلف جهان و برای پلتفرمهای مختلف عرضه خواهد شد. از طرفی دوبلهی انگلیسی بازی را نیز فراموش نکنید. دیگر زمانی که طرفداران چندسال برای یک زیر نویس سادهی انگلیسی انتظار میکشیدند تمام شده است. موفقیت Yakuza: Like a Dragon سگا را مصمم کرد که سیاستهای اشتباه گذشته را کنار بگذارد و جهانی فکر کند.
حال شرکت خوش نام ژاپنی این فرصت را میخواهد به عناوین Atlus هم هدیه دهد. به عبارتی بازیهای بعدی این استودیوی خوش ذوق هم عرضهی همزمان جهانی خواهند داشت. آغازگر این تصمیم مهم هم عنوانی نیست جز Shin Megami Tensei 5.
آخرین عنوانی که قربانی این تعلل شد بازی Persona 5 Strikers بود که یک سال غربی سازی آن طول کشید. دلیل این اتفاق ناهماهنگی تیم ترجمه و دوبلهی عناوین مختلف بوده است. عناوین Atlus هم غالباً داستان محور هستند و حجم کار زیاد بود. خوشبختانه با تغییر سیاستهای سگا دیگر این دوران تمام شده است. سگا جهانی شده است.
نظر شما در این خصوص چیست دوستان؟ عرضهی همزمان بازیهای در سطح جهانی بدون شک اتفاق میمونی خواهد بود.
- استودیوی جدید افراد کارکشتهی Halo، Tomb Raider و Hitman 3 را استخدام کرد
- حداقل سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی eFootball PES 2021
- تام کروز جایزه پس فرستاد و اسکارلت جوهانسون معترض شد؛ بررسی جنجال Golden Globe
- پوستر جدید سریال مورد انتظار Loki هوش از سرتان خواهد پراند
- سازندگان MARIO ODYSSEY روی بازی جدید DONKEY KONG در حال کار هستند