به گزارش ساویسگیم، رئیس فعلی پلی استیشن جیم رایان مدتهاست که خون طرفداران قدیمی این برند پرآوازه را به جوش آورده است. تصمیمات غلط و سیاستهای اشتباه موجب تضعیف جایگاه برند و آزرده خاطر شدن طرفداران گشته است. بیائید با هم نگاهی به تصمیمات این مدیر نالایق بیاندازیم:
- پیشقدم شدن در بین ناشران و صاحبان کنسول برای افزایش قیمت بازیها به 70 دلار
- تعطیلی استودیوی بزرگ ژاپن که بزرگترین و پرافتخارترین استودیوی سونی به حساب میآمد.
- تصمیم عجیب تعطیلی فروشگاههای پلی استیشن برای کنسولهای قدیمی که بعداً از کردهی خود پشیمان شد.
- بازنشسته کردن مجموعهی محبوب Killzone در حالی که سونی هیچ جایگزینی برای آن ندارد.
- کنسل کردن Days Gone 2 و اعلام اینکه فقط به بازیهای AAA بها خواهند داد.
- عرضهی بازیهای انحصاری پلی استیشن روی PC.
- از بین بردن تمام امیدها برای احیای قابلیت پشتیبانی از نسلهای قبل به شکل درست و حسابی.
- رد کردن پیشنهاد بازی اپیزودیک کوجیما (طبق گمانهزنیها کوجیما این بازی را به استادیا خواهد برد)
- حذف کردن قابلیت خرید و اجارهی فیلم و سریال در PSN در حالی که به تازگی سرویس مشابهی راهاندازی کرده بودند.
اینها تنها گوشهای از دست گلهای جناب جیم رایان بوده است. هیچ مدیری را به خاطر نمیآورم که یک تنه همچین ضربهای را به شرکت وارد کرده باشد. گویا این شخص اصلاً معنا و مفهوم پلی استیشن و دلایل مقبولیت آن را نمیداند.
(یادش بخیر…)
جالب اینجاست که این اقدامات را در حالی انجام داده است که پلی استیشن در بهترین حالت خود قرار دارد و میزان سودآوری برند طبق جدیدترین آمارها از مایکروسافت و نینتندو با اختلاف بیشتر است. چه دلیلی داشته است که این اقدامات مخرب را انجام دهد؟
در برابر تنها اقدام مثبت جیم رایان کمپین حمایت از خانهنشینی تحت عنوان Play at Home بود. و همچنین سرویس پلی استیشن پلاس و کاهش قیمت PlayStation Now.
و اما در خصوص قابلیت پشتیبانی از نسل قبل که سونی بارها اذعان کرده است که بخاطر معماری متفاوت PlayStation 3 و x86 بودن آن سیستم امکان پذیر نیست. عجب حرف مضحکی! نکتهی دردآور اینجاست که چند برنامهنویس مستقل و جوان شبیهساز کنسول PS3 را روی سیستمهای x86 بدون هیچ مشکلی اجرا کردند. و سونی این برنامهنویسها را استخدام کرد. نتیجهی این اقدام چه شد؟ ثبت چند حق امتیاز برای پشتیبانی از نسل قبل. همین و بس. یعنی دانش چند برنامهنویس مستقل و جوان از تیم فنی پلی استیشن بیشتر است؟ نه دوستان اینطور نیست. علاقهای برای انجام پشتیبانی از نسل قبل وجود ندارد و با این بهانههای کودکانه ففط موجبات خندهی افراد آگاه به این حوزه شدهاند.
(نمونهی مدیر حرفهای و کاربلد)
با توجه به این سیاستها چه لزومی به خرید پلی استیشن باقی میماند؟ وقتی قرار است همان بازیها را یکی دو سال دیگر با کیفیت برتر روی PC تجربه کرد. وقتی خبری از پشتیبانی از نسل قبل نیست در حالی که کاربران PC به رايگان قادر به تجربهی بازیهای نسل گذشته پلی استیشن توسط شبیهساز هستند. وقتی خبری از بازیهای بکر استودیو ژاپن نخواهد شد. وقتی قرار است فقط به بازیهای سودآور بها داده شود و شاهد شاهکارهای مستقل نخواهیم بود.
دلایل دیگر را شما بنویسید.