اخبار بازی

سونی: اعتراض طرفداران را شنیدیم، خیلی تأثیرگذار بود!

به گزارش ساویس‌گیم، خبر توقف تولید دیسک توسط سونی که در روزهای اخیر واکنش‌های شدید طرفداران واقعی پلی استیشن را برانگیخته بود، سرانجام با واکنش مدیران شرکت همراه شد.

پس از اعلام خبر توقف تولید دیسک بازی از سال 2028، طرفداران پلی استیشن شروع به راه‌اندازی کمپین بایکوت و تحریم سونی کردند و امضاهای زیادی در کارزارهای مختلف جمع کردند، سونی اما در برابر این اعتراضات سیاست سکوت را در پیش گرفته بود.

در جلسه‌ی گزارش مالی اخیر شرکت، یکی از مدیران مالی پس ارائه گزارش‌های سوددهی در حاشیه به ماجرای حذف دیسک و اعتراض طرفداران اشاره کرد.

به گفته‌ی مدیر مالی شرکت: ما صدای طرفداران را شنیدیم، ولی از تصمیم خود عقب‌نشینی نخواهیم کرد.

مدیر مالی شرکت برای توجیه این سیاست ضد مصرف‌کننده این بهانه را آورد که تمام مدیوم سرگرمی رو به دیجیتالی شدن رفته است و بالای 80 درصد فروش بازی‌ها دیجیتالی است.

سونی بار دیگر ثابت کرد که پشیزی برای طرفداران ارزش قائل نیست، نظر شما در این خصوص چیست؟

رضا خلف چعباوی

به نام خدا - سلام، سابقه‌ی نوشتن بیش از 3000 مطلب گیمینگ و نویسندگی در بزرگ‌ترین سایت‌های ایران. بازی‌های مورد علاقه: Metal Gear Solid 3، سری Devil May Cry، فرنچایز Yakuza: Like a Dragon و Gravity Rush. ایمیل کاری: khc.reza@gmail.com

‫2 دیدگاه ها

  1. پلتفرم کارزار ندارن اونا؟ 😂
    باید اعتراضات رو به خیابان با بکشانیم و شعب این شرکت سرمایه دار را تسخیر کنیم

    1. چرا دارن، برای یک استریمر بنده خدایی هم کمپین راه انداختن!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا