اخبار سینما

قسمت دوم فیلم Minecraft در حال بحث و بررسی است

به نظر می‌رسد که پس از موفقیت اولیه چشمگیر فیلم Minecraft در اولین آخر هفته اکرانش، قرار است شاهد قسمت دوم این فیلم باشیم.

جرد هیس، کارگردان فیلم، در مصاحبه‌ای تازه با Deadline اعلام کرد که بحث‌های اولیه درباره تولید قسمت دوم فیلم در جریان است. هیس توضیح داد که این گفتگوها واقعاً در حال انجام است و به اشتیاق شدید درون تیم تولید برای بهره‌برداری از جنبه‌های کشف‌نشده بیشتر در جهان وسیع این بازی اشاره کرد.

هیس اظهار داشت که تولید فیلم قبلی تجربه‌ای فوق‌العاده برای تیم بود، اما تأکید کرد که جهان Minecraft آن‌قدر غنی است که هنوز داستان‌ها و شخصیت‌های زیادی وجود دارند که به آن‌ها پرداخته نشده است. در همین راستا، هیس از تمایل خود برای بازگشت به این جهان خیالی سخن گفت و افزود که ساخت دنباله‌ای برای این فیلم بسیار لذت‌بخش خواهد بود. این گفته‌ها نشان‌دهنده خوش‌بینی و نگاه مثبت او به پروژه جدید است.

در میان جزئیات مربوط به قسمت دوم، هیس تأیید کرد که تمرکز اصلی بر معرفی شخصیت‌های «استیو» و «الکس» خواهد بود. او اشاره کرد که صحنه پایانی فیلم اول به ظهور شخصیت الکس اشاره دارد، موضوعی که هیجان مخاطبان را برانگیخته است. به این ترتیب، سازندگان تصمیم گرفته‌اند از جذابیت نمادین هر دو شخصیت استفاده کنند تا نمایشی جدید با ابعاد دراماتیک و ماجراجویانه غنی در جهان Minecraft ارائه دهند.

اظهارات هیس در حالی مطرح شد که انتظارات پس از موفقیت بزرگ فیلم اول، که در روز افتتاحیه خود رکوردشکنی کرد و تحسین بازیکنان و منتقدان را به‌طور یکسان برانگیخت، رو به افزایش است. کارشناسان معتقدند که تنوع بی‌پایان جهان Minecraft ماده‌ای غنی برای خلق داستانی عمیق‌تر و خلاقانه‌تر در قسمت جدید فراهم می‌کند.

این اعلامیه اولین نشانه روشن از علاقه صنعت سینما به بازی‌های ویدیویی به شمار می‌رود و دنباله این فیلم می‌تواند گامی جسورانه باشد که تجربه‌های سینمایی تعاملی را در آینده بازتعریف کند.

شما فیلم ماینکرفت را دوست داشتید؟

بخوانید: فروش NieR: Automata بیش از 10 برابر انتظارات اولیه را پشت سر گذاشت

رضا خلف چعباوی

به نام خدا - سلام، سابقه‌ی نوشتن بیش از 3000 مطلب گیمینگ و نویسندگی در بزرگ‌ترین سایت‌های ایران. بازی‌های مورد علاقه: Metal Gear Solid 3، سری Devil May Cry، فرنچایز Yakuza: Like a Dragon و Gravity Rush. ایمیل کاری: khc.reza@gmail.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا