اخبار بازی

ساخت بازی Crysis 4 به حالت تعلیق درآمده است

شرکت Crytek اعلام کرده است که بازی Crysis 4 به حالت تعلیق درآمده و قصد دارد ۱۵٪ از نیروی کار خود (حدود ۶۰ نفر) را اخراج کند تا از نظر مالی پایداری داشته باشد.

در بیانیه‌ای که در حساب رسمی X این شرکت منتشر شده است، آمده که این اخراج‌ها به دلیل وضعیت کنونی صنعت ضروری است.

مانند بسیاری از همکاران ما، ما در برابر دینامیک‌های نامطلوب و پیچیده بازار که در سال‌های اخیر صنعت ما را تحت تاثیر قرار داده‌اند، مصون نیستیم. با توجه به وضعیت موجود، باید با درد فراوان اعلام کنیم که مجبور به اخراج حدود ۱۵٪ از نیروی کار خود (حدود ۴۰۰ نفر) هستیم. این اخراج‌ها تأثیر بر تیم‌های توسعه و خدمات مشترک دارد. این تصمیم برای ما آسان نبوده، زیرا قدردان تلاش‌های سخت تیم‌های با استعدادمان هستیم.

Crytek همچنین اعلام کرده که تصمیم گرفته است در طول سه‌ماهه سوم سال گذشته توسعه Crysis 4 را به حالت تعلیق درآورد و تلاش کرده است تا توسعه‌دهندگان را به سمت پروژه Hunt: Showdown 1896 هدایت کند.

در ژانویه ۲۰۲۲، Crytek اعلام کرد که بازی چهارم Crysis در حال توسعه است و در اواخر همان سال، Mattias Engström، مدیر بازی Hitman 3، را برای رهبری توسعه این بازی استخدام کرد.

صفحه LinkedIn Engström نشان می‌دهد که او در نوامبر ۲۰۲۴ Crytek را ترک کرده و به عنوان طراح اصلی بازی به استودیوی Hitman، یعنی IO Interactive، بازگشته است.

این استودیو در بیانیه‌ای افزوده است: در حالی که Hunt: Showdown 1896 همچنان در حال رشد است، Crytek نمی‌تواند به همان شیوه گذشته ادامه دهد و همچنان از نظر مالی پایداری داشته باشد.

حتی پس از تلاش‌های مداوم برای کاهش هزینه‌ها و کاهش هزینه‌های عملیاتی، به این نتیجه رسیده‌ایم که اخراج‌ها اجتناب‌ناپذیر است. Crytek به کارمندان متأثر بسته‌های جدایی و خدمات مشاوره حرفه‌ای ارائه خواهد کرد.

شرکت اظهار کرده که به آینده Crytek ایمان دارد و برنامه این است که «همچنان به گسترش و تکامل Hunt: Showdown 1896 با محتوای عالی و پیشبرد استراتژی خود برای موتور CryEngine» ادامه دهد.

با ساویس‌گیم بمانید:

منبع
vgc

رضا خلف چعباوی

به نام خدا - سلام، سابقه‌ی نوشتن بیش از 3000 مطلب گیمینگ و نویسندگی در بزرگ‌ترین سایت‌های ایران. بازی‌های مورد علاقه: Metal Gear Solid 3، سری Devil May Cry، فرنچایز Yakuza: Like a Dragon و Gravity Rush. ایمیل کاری: khc.reza@gmail.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا