بررسی بازی Banishers: Ghosts of New Eden

استودیوی بازیسازی «Don’t Nod» که بیش‌تر برای کار روی بازی‌های داستان محور شناخته می‌شود، چند سالی فعالیت اصلی خود را کنار گذاشته بود تا روی بزرگترین و جاه‌طلبانه‌ترین پروژه حرفه‌ای خود، «Banishers: Ghosts of New Eden» کار کند.

مقاله مرتبط:  زندگی در Don’t Nod Montreal عجیب است! 

استودیوی Don’t Nod مجموعه عناوین کم‌هزینه و متوسطی در کارنامه دارد که در گذشته روانه بازار کرده است، از جمله Jusant و Life is Strange. حال آیا با بازی Banishers: Ghosts of New Eden توانسته است به آرزوی دیرین خود، یعنی رقابت با بازی‌های بزرگ و جریان اصلی برسد؟

گروهی از شکارچیان ارواح پس از انتشار یک عفونت در شهر نیو ادن و کشته شدن بسیاری از ساکنان آن، متوجه «نفرینی» می‌شوند که ارواح را برایشان به ارمغان می‌آورد!

داستان بازی وقایع خود را به شیوه‌ای سرراست و بدون مقدمه‌چینی طولانی باز می‌کند، و تلاش می‌کند افتتاحیه‌ای هیجان‌انگیز ارائه دهد. این ضرباهنگ سریع، باعث شده که شاهد یک سراسیمگی در روایت باشیم. البته از حق نگذریم افتتاحیه و شخصیت‌پردازی جای بحث ندارد.

در این بازی شما نقش «رد» و همراهش «آنته» را در گروهی که برای شکار ارواح کار می‌کنند، به عهده می‌گیرید تا شهر نیو عدن را از تأثیرات نفرین که باعث گسترش عفونت در شهر شده است، خلاص کنید. با این حال، از همان ساعات اولیه متوجه می‌شوید که برخوردهای تصادفی زیادی در پیش دارید. بدون ارائه آن کیفیت افتتاحیه قبلی که شخصیت‌ها و رابطه‌ای را که قبلاً آن‌ها را به هم مرتبط می‌کرد.

موضوعی که منجر به بی نظمی در نحوه بیان داستان و خللی بزرگ در ارائه وقایع آن شد. بازی شما را مجبور می‌کند در بسیاری از گفت‌وگوهای طاقت‌فرسا شرکت کنید، دیالوگ‌هایی که به سختی زمینه‌ای را به شما ارائه می‌کنند که با رویدادهای قبل از این ماجرا همراهی کنید، و بسیاری از سوالات را مبهم می‌گذارند!

نقاط مثبت داستان

نقاط منفی داستان

بازی Banishers: Ghosts of New Eden مدلی منحصر به فرد ارائه کرده است که بسیاری از مکانیک‌های گیم پلی موفق را از عناوین مختلف زیر یک سقف جمع می‌کند. به‌واقع بازی مستقیماً از تجربه خدای جنگ چه در سبک مبارزه و چه در سبک کنترل وام گرفته شده و با برخی از مکانیک‌های دارک سولز مانند ویژگی «Bonfire» ترکیب شده است، اما نمی‌تواند همه این مکانیک‌ها را به خوبی ارائه کند و به نظر می‌رسد که تجربه نهایی تلفیقی از عناصر گیم‌پلی متنوع را با خود به همراه دارد که به طور کلی بی‌فایده هستند!

نقات قوت گیم پلی

نقات ضعف گیم پلی

با وجود ضعف بزرگی که جنبه روایی بازی و انباشته شدن مکانیزم‌های بی‌فایده گیم پلی آن را نشان می‌دهند، از طرف دیگر متوجه خواهید شد که دنیای آن به طرز شگفت‌انگیزی ساخته و طراحی شده است و محتوای جانبی عظیمی را ارائه می‌دهد که در آن زمان زیادی را به دور از مأموریت‌های اصلی سپری خواهید کرد!

دنیای بازی بر اساس رویکرد «خدای جنگ» ساخته شده است، با مسیرهای خطی در یک دنیای نیمه باز و قابل کاوش… با تنوع شگفت‌انگیزی از محیط‌های مختلف از مناطق یخی گرفته تا مناطق روستایی و ساحلی. به‌علاوه گرافیک برتر که از قابلیت‌های Unreal Engine به بهترین شکل ممکن بهره برداری کرده است!

همه این‌ها به‌علاوه اشباع شدن از بسیاری از رویدادها و مأموریت‌های جانبی که کمبود قابل توجه در محتوای اصلی آن را جبران می‌کند، همچنین با عناصر کاوشی مختلف که وقتی از مسیر داستان دور شوید همیشه به شما پاداش می‌دهند نیز مواجه خواهید شد.

نقاط مثبت جهان سازی

کاستی‌های جهان سازی

علیرغم برتری زیادی که Banishers: Ghosts of New Eden در طراحی دنیای خود با ارائه محتوای جانبی گسترده و عناصر کاوشی مختلف به دست آورده است، از سوی دیگر، داستان خود را به خوبی ارائه نمی‌دهد. همچنین گیم پلی عمق کافی برای بهره‌برداری از همه مکانیک‌ها و قابلیت‌های بازی را ندارد.

امتیاز ساویس‌گیم: 8 از 10

FINAL VERDICT

Despite Banishers: Ghosts of New Eden excelling in its world design by offering extensive side content and various exploration elements, on the other hand, it doesn’t deliver its story well. Also, the gameplay does not have enough depth to take advantage of all the mechanics and features of the game

:Pros

:Cons

SavisGame Score: 8 out of 10

خروج از نسخه موبایل