طراح ارشد GTA IV معتقد است GTA VI نیازی به تریلر دوم ندارد

به گزارش ساویس گیم، اوبی ورمایج، طراح ارشد GTA IV که مدت‌هاست از راکستار جدا شده است، به مناسبت سالگرد 17 سالگی جی تی ای 4 صحبت‌های جالبی انجام داده است.

اوبی ورمایج ضمن پاسداشت سالگرد بازی خاطره‌انگیز و انقلابی GTA IV، اشاره کرد که سازندگان برای ارائه یک بازی نسل جدید ناچار شدند بسیاری از قابلیت‌هایی که در جی تی ای سن آندریاس بودند را حذف کنند؛ جت پک، غواصی زیر آب، انواع هواپیماها و وسایل نقلیه، قابلیت چاق شدن و بدنسازی شخصیت اصلی، همه این قابلیت‌ها و بیش‌تر در جی تی ای 4 غائب بودند تا یک تجربه‌ی یکپارچه و سینمایی به گیمرها ارائه شود.

اوبی توضیح داد که پیش از این داستان در کانون توجه نبود و گیم پلی بازی و سرگرم کنندگی حرف اول را می‌زد، شاید علت ماندگار شدن سن آندریاس همین باشد، اما سازندگان در GTA IV مراحل را طبق داستان طراحی می‌کردند و سعی در ارائه یک تجربه‌ی سینمایی و یکپارچه داشتند.

اوبی اشاره‌ای هم به GTA VI داشت و گفت که به نظرش این بازی نیازی به تریلر جدید و تبلیغات بیش‌تر ندارد، استدلال طراح ارشد سابق جی تی ای این است که میزان هایپ و هیجان پیرامون جی تی ای 6 به‌اندازه‌ای زیاد است که راکستار می‌تواند از انتشار اطلاعات و تریلر جدید صرفنظر کند.

حرف اوبی ورمایج البته تا حدودی درست است، شما نگاه کنید تنها تریلر جی تی ای 6 روز به روز در حال شکستن رکوردها و بر جای گذاشتن یک حد نصاب جدید است و با وجود این‌که بیش از یک سال از انتشار تریلر جی تی ای 6 می‌گذرد اما همچنان هیجان بالاست و مورد انتظارترین بازی سال به انتخاب گیمرهاست.

سابقاً فاصله‌ی بین بازی‌های راکستار و نسخه‌های جدید جی تی ای خیلی کوتاه‌تر بود و به عنوان مثال در دوره پلی استیشن 2 ما 5 جی تی ای و در دوره پلی استیشن 3 دو جی تی ای جدید داشتیم؛ این در حالی است که پلی استیشن 4 و پلی استیشن 5 هیچ جی تی ای جدیدی نداشته‌اند و فاصله آخرین بازی راکستار که رد دد ریدمپشن 2 است به هفت سال رسیده است.

بازی جی تی ای 6 قرار است در پاییز 1404 برای پلی استیشن 5 و ایکس باکس سری ایکس و اس منتشر شود.

شما با صحبت‌های اوبی موافق هستید یا برای تریلرهای جدید جی تی ای 6 لحظه شماری می‌کنید؟

بخوانید: پاسخ کارگردانان Ghost of Yotei به اتهامات «ووک» بودن بازی

خروج از نسخه موبایل